Blogs en nieuws

Trainee aan het woord - Ilja 


Ilja, wooncoach bij Zeeuwland, volgt sinds oktober 2023 het traineeship van Talent voor Zeeland. Haar situatie is iets anders, omdat ze al een aantal jaar werkt bij Zeeuwland en dit doet om zich nog verder te ontwikkelen. Benieuwd naar haar verhaal? Je leest het hier!

Talent Event 'Zeeuwse impact' 


Op vrijdag 5 april 2024 organiseren we vanuit Talent voor Zeeland het 'Talent Event' in het teken van 'Zeeuwse impact'. 

Met bouwkunde aan de slag als klantmanager


Tristan Sonke is in oktober 2023 gestart als trainee klantmanager bij woningcorporatie Zeeuwland. We hebben Tristan geïnterviewd, waarin hij verteld over zijn keuze om na de opleiding bouwkunde als klantmanager bij een woningcorporatie aan de slag te gaan. Lees het hele artikel hier

Arbeidsmarktinnovatie  zwaait 7 trainees uit


Het initiatief ‘Talent voor Zeeland’ is een groot succes. Met 24 talenten en 18 verbonden Zeeuwse werkgevers wordt een positieve impact gemaakt op de Zeeuwse arbeidsmarkt. Op vrijdag 31 maart 2023 werd het succes van Talent voor Zeeland gevierd tijdens het ‘Talent Event’. Lees hier het hele artikel.

Een traineeship? Meld je aan voor de webinar!


Heb je altijd al willen ontdekken of een traineeship iets voor jou is? Dan hebben we goed nieuws! Dinsdag 14 mei om 12:00 uur organiseert Talent voor Zeeland een lunch webinar waarin we je alles vertellen over een traineeship bij Talent voor Zeeland.
Tijdens de webinar ontdek je hoe het traineeship is opgebouwd, welke trainingen en workshops je kunt volgen, hoe jouw tijd bij de werkgever eruit ziet en nog veel meer! Meld je hier aan!

Trainee aan het woord - Marinus


Marinus Verpoorten is in oktober gestart met een traineeship bij Talent voor Zeeland. Hij werkt als projectmedewerker Opleiden en Ontwikkelen bij ZorgSaam in Terneuzen. We hebben Marinus geïnterviewd. Lees het hele interview hier.

Start lichting 5 - 

oktober 2023


In oktober 2023 is een nieuwe groep trainees

gestart met een traineeship bij Talent voor Zeeland. Dit is de 5e lichting. Deze groep zal kennismaken met de organisatie en gaat als eerste aan de slag met het doorontwikkelde programma. Lees de verhalen van de trainees hier.

Lichting'22 uitgezwaaid tijdens Talent Event  


We kijken terug op een geslaagd Talent Event!
Op vrijdag 5 april 2024 hebben we geluisterd naar mooie, inspirerende en impactvolle verhalen van zowel de trainees als spreker Adjan Kodde. En wat vliegt de tijd! Onder het genot van een borrel hebben we de lichting van oktober '22 uitgezwaaid, klaar voor wat de toekomst ze gaat brengen! 

Talent voor Zeeland gezocht!


Start aanmelding lichting oktober'24!
Ben jij klaar om impact te gaan maken? Je talenten te ontdekken en in te zetten? Continu blijven ontwikkelen en deel uit te maken van een enthousiaste groep trainees? Houd onze vacatures in de gaten of meld je direct open aan! 

Oud-trainee gaat nieuwe uitdaging aan!


Leendert Bom begon in oktober 2021 zijn traineeship bij AddVision Projectmanagement en begin 2024 heeft hij ervoor gekozen een hele andere weg in te slaan. Benieuwd wat hij nu doet? Lees hier het hele artikel.