Impact maken met je talent in Zeeland! 

Op basis van jouw talenten en interesses ga jij voor anderhalf jaar aan het werk bij een Zeeuwse top werkgever. Je gaat aan de slag met minimaal twee uitdagende, interessante en impactvolle projecten of opdrachten bij één of meerdere afdelingen. Zo kun jij je als trainee ontwikkelen en op ontdekking gaan welke projecten of afdelingen bij je passen. Zo word je klaargestoomd tot een allround young professional! Daarnaast volg je samen met je medetrainees het traineeprogramma, waar jou persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

De vijf pijlers van jouw ontwikkeling


Plezier

Om een positieve en succesvolle leerervaring te realiseren, is plezier een heel belangrijk element. Plezier in wat je doet, maar ook plezier maken met elkaar!

Intervisie

Intervisie is een essentieel element van je persoonlijke ontwikkeling. Daarom wordt er veel tijd aan besteed, zodat je in staat wordt gesteld om bewust te groeien, je potentieel te benutten en te evolueren als individu.

Ontwikkeling

In het traineeprogramma ga jij, ondersteund vanuit ons professionele netwerk van trainers en experts, aan de slag met verschillende vaardigheden en competenties.

Begeleiding

Bij je opdrachtgever krijg je een mentor aangewezen, die actief op de hoogte is van jouw ontwikkeling en hulpvragen. Daarnaast word je door een programmamanager begeleid, die ook aanwezig is bij evaluatie- en feedbackmomenten.

Netwerken

Je gaat bouwen een aan groot netwerk door op bezoek te gaan bij andere mooie Zeeuwse werkgevers, ervaring en kennis uit te wisselen met ervaren professionals en experts, en deel te nemen aan netwerkevenementen.

Leren van en met elkaar 

In oktober start het traineeprogramma van Talent voor Zeeland waar jij anderhalf jaar gaat investeren in jezelf, maar dit doe je niet alleen! Samen met je medetrainees vorm je een hechte groep. En je gaat zien, ondanks dat de groep bestaat uit verschillende studie achtergronden, interesses en functies, leer je het meeste van elkaar en met elkaar! Onze programmamanagers staan naast je om je te helpen ontwikkelen, te ontdekken en te leren!


Het programma vindt grotendeels plaats bij Dockwize in Vlissingen, de grootste ondernemers- en innovatiehub in Zeeland. Bij het programma zijn verschillende kennispartners uit de regio aangesloten, allemaal met hun eigen expertises en ervaringen. Benieuwd naar de kennispartners? Je vindt ze hier


"Voor mij is het een perfecte overstap tussen studie en werk. Het programma is een goede mix tussen ‘fun’ en jezelf persoonlijk ontwikkelen."

Maura Erentreich

Lichting 1

Waar kom je terecht?

Waar je komt te werken? Dit gaan we samen met jou ontdekken op basis van je interesses en ambities. We kennen de organisaties en de vraagstukken in de regio. Samen met jou vinden we een organisatie en opdracht waar jij op je plek bent.


Tijdens je traineeship werk je aan minimaal twee opdrachten of projecten bij één of meerdere afdelingen binnen de organisatie.  Je gaat ontdekken je waar je kracht ligt, wat je leuk vindt om te doen en wat je nog wil ontwikkelen. Samen met je opdrachtgever bepaal jij wat je tweede opdracht of project wordt! 


Benieuwd welke opdrachtgevers op dit moment deelnemen aan het programma? Bekijk ze via onderstaande button!

Ben je klaar om te investeren in je toekomst? Meld je aan!

Wil jij je talenten inzetten om impact te maken in Zeeland? Wil jij samen met een hechte groep trainees werken aan je ontwikkeling? In de aanloop naar de start in oktober worden op onze vacaturepagina de aangesloten werkgevers en hun opdrachten gepubliceerd. Neem een kijkje of meld je direct open aan!Wil je meer weten of heb je vragen?

Vraag het programmamanager Marleen via 06-46778317!

Feel the vibe!