Talent vinden, binden én ontwikkelen voor de regio

Elke organisatie is op zoek naar talent; hoogopgeleide professionals die het verschil willen maken. Helaas is de arbeidsmarkt krap, ook in Zeeland. Waarom dan een traineeship? In 2019 is het concept  van een traineeship ontstaan door een samenwerking tussen woningcorporatie Zeeuwland uit Zierikzee en AddVision Projectmanagement uit Vlissingen. Door het aanbieden van een combinatiefunctie bij beide partijen werden jonge talenten aangetrokken, die anders niet of minder snel terecht waren gekomen bij een woningcorporatie. Het grote aantal jonge talenten wat zich aanmeldde en de start van twee trainees bij zowel Zeeuwland als het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis in Goes, heeft ertoe geleid dat een aantal partijen de handen ineen heeft geslagen en het concept verder heeft uitgebouwd. Talent voor Zeeland was geboren!

Trainees Traineeship Talent voor Zeeland oktober 2021

Onze missie


Met Talent voor Zeeland willen we jong talent aantrekken, behouden en ontwikkelen voor de regio. In Zeeland is veel mogelijk, maar het is niet altijd duidelijk waar de kansen liggen en hoe je ze kan grijpen. Daarom bieden we leerzame, dynamische en interessante traineeships aan waarbij onderlinge kennis en expertise wordt gebundeld. Met elkaar bouwen we aan een netwerk om de structuur van de Zeeuwse arbeidsmarkt te versterken.  


Het programmateam

Marleen Cornelese

Programmamanager

Marty de Jonge

Programmamanager

Nathalie Goedhart-Leijnse

Relatiemanager

Erwin Vogel

Content creator

Wil je op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de actuele zaken, nieuwste ontwikkelingen en geplande evenementen vanuit het traineeship? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via onderstaande button!